Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος βρεθήκαμε στο Άλσος της Νέας Σμύρνης εκπροσωπώντας την All For Blue, στην εκδήλωση που είχε στηθεί για την τοποθέτηση του κάδου ψάρι για την συλλογή πλαστικών μπουκαλιών.

Ήταν μια πολύ όμορφη ευκαιρία να μιλήσουμε για τις ακτές μας και το ποσό σημαντικό είναι να τις κρατάμε καθαρές! Φυσικά από ένα τέτοιο event δεν θα μπορούσε να λείπει η We For All, μαζί με την οποία καθαρίσαμε το άλσος της Νέας Σμύρνης. Μάλιστα η διαδικασία έγινε μέσα από ένα μικρό παιχνίδι. Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε ομάδες, από τις οποίες θα κέρδιζε όποια κατάφερνε να μαζέψει τα περισσότερα σκουπίδια σε 20 λεπτά.

Έτσι λοιπόν εμείς φτιάξαμε την ομάδα του Αργολικού και πήραμε μέρος. Στην ομάδα μας εντάχθηκε και ο μικρός Βαγγέλης, ένας νέος φίλος που γνωρίσαμε στο Άλσος, η βοήθεια του οποίου ήταν πολύ καθοριστική για να καταφέρουμε να κηρυχθούμε και νικητές του παιχνιδιού.

Επειδή όμως είναι και καλοκαίρι και η θερμοκρασία ήταν στα ύψη, δεν θα μπορούσαμε να μη κεράσουμε τον κόσμο που είχε παραβρεθεί στο event, τους νέους μας φρεσκοστυμμένους χυμούς, με καλοκαιρινά φρούτα που αγαπάμε. Οι δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στην πόλη μας δεν σταμάτησαν σ’ αυτό το event, καθώς ενας καλλιτέχνης άφησε το δικό του μήνυμα, μέσα από ένα γκράφιτι για το περιβάλλον. Εμείς παρευρεθήκαμε και σ’ αυτό το event μοιράζοντας δωρεάν τους χυμούς μας για να δροσίσουμε τον κόσμο που παρακολουθούσε την διαδικασία. Συνεχίζουμε να είμαστε ενεργοί και να συμμετέχουμε με τον δικό μας τρόπο στα κοινά αυτής της πόλης ☺️.